Tandläkare Kista

Våra kvalificerade tandläkare har många års erfarenhet av olika behandlingar och rådgivning. Vi erbjuder tandvård i en trygg och trevlig miljö med den senaste utrustningen. Vi utför allmäntandvård, rådgivning, estetisk tandvård, tandimplantat, rotfyllning, tandborttagning, tandskydd, delproteser samt kronor och broar. Det går även att kontakta oss vid akuttandvård.


Varför kunder väljer ossModerna utrustningar 


Med modern utrustning ger vi våra kunder en bra förutsättning till ett bra och smidigt besök hos oss. Vi är fullt utrustade med modern utrustning och det senaste tandtillbehören i vår klinik som ger dig mer komfort i behandlingen. 


Professionella tandläkare


Våra tandläkare har den högsta nivån av yrkeskvalifikationer och en hel del relevant erfarenhet under en lång tid som förbinder oss med den bästa behandlingen. V fokuserar alltid på att ha tandläkare med mycket erfarenhet som kan ge dig den bästa möjliga behandlingen. 


Fokuserade patienter 


Vi fokuserar alltid individuellt på vardera kund för att försäkra oss på att vi ger den behandling som passar dig bäst. Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa dig som kund med det du behöver inom tandvård. 

 


Vi på Magical Dental bryr oss om vad du tycker. Vällkommen!

Barkarbyvägen 71- 74

16407, Järfälla


 08-52525700

 08-52525720


info@magicaldental.se


Öppetider


Måndag-Fredag                               8:30-19:00

Lördag                                              10:00-15:00

Söndag                                              Stängt

Boka tid Akuttandvård

Magical Dental

Magical Dental

Barkarbyvägen 71- 74

16407 Järfälla

Kontakta oss

08-52525700

08-52525720

info@magicaldental.se

Öppettider

måndag - fredag 08:30 - 19:00

lördag 10:00 - 15:00

söndag Stängt

Tandläkare Kista

Vi ligger i framkant rörande tandvårdstjänster för barn, vuxna och pensionärer. Vi arbetar för att du som kund ska känna dig bekväm vid ditt tandläkarbesök. Vi jobbar utefter våra ledord - Toppservice och högkvalité i en stressfri miljö med patienten i fokus. Vår mottagning vill kunna vara tillgängliga för den som drabbas av akuta besvär. Vår akutmottagning tar emot online bokning när smärtan plötsligt uppstår. Kontakta oss redan idag - Din tandläkare, Magical Dental