Tandläkare Kista

Våra kvalificerade tandläkare har många års erfarenhet av olika behandlingar och rådgivning. Vi erbjuder tandvård i en trygg och trevlig miljö med den senaste utrustningen. Vi utför allmäntandvård, rådgivning, estetisk tandvård, tandimplantat, rotfyllning, tandborttagning, tandskydd, delproteser samt kronor och broar. Det går även att kontakta oss vid akuttandvård.


Varför kunder väljer ossModerna utrustningar 


Med modern utrustning ger vi våra kunder en bra förutsättning till ett bra och smidigt besök hos oss. Vi är fullt utrustade med modern utrustning och det senaste tandtillbehören i vår klinik som ger dig mer komfort i behandlingen. 


Professionella tandläkare


Våra tandläkare har den högsta nivån av yrkeskvalifikationer och en hel del relevant erfarenhet under en lång tid som förbinder oss med den bästa behandlingen. V fokuserar alltid på att ha tandläkare med mycket erfarenhet som kan ge dig den bästa möjliga behandlingen. 


Fokuserade patienter 


Vi fokuserar alltid individuellt på vardera kund för att försäkra oss på att vi ger den behandling som passar dig bäst. Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa dig som kund med det du behöver inom tandvård. 

 


Vi på Tandläkare Kista bryr oss om vad du tycker. Vällkommen!

Gata

Postnummer, Järfälla


 08-52525700

 08-52525720


info@magicaldental.se


Öppetider


Måndag-Fredag                               8:30-19:00

Lördag                                              10:00-15:00

Söndag                                              Stängt

Boka tid Akuttandvård